Szállítási, transzport / lehetőség

Kutyáink világszerte elérhetőek

A kutyáink Európa sok országában és a világ különböző részein is megtalálhatók. A legnagyobb szeretettel és tisztelettel fogadjuk a jövendő gazdákat, családokat az otthonunkban, amennyiben eljönnek hozzánk. Sajnos ez nem mindig kivitelezhető. Sok alkalom és ok van, amikor a családok nem tudnak személyesen eljönni hozzánk és elvinni a kiskutyát. Ehhez alkalmazkodva lehetőség van a kiskutya Önnek történő szállítására is.

Személyes kiszállítás

Gyakran előfordul, hogy személyesen visszük el a kiskutyát a családnak.

Professzionális szállítás

Amennyiben nagy távolságról van szó, lehetőség van arra is, hogy professzionális szállító (kurier) vigye el Önnek a kicsit autóval vagy akár repülővel is.

Globális elérhetőség

Vannak kutyusaink Szingapúrban, Izlandon, Kolumbiában, Amerikában… Amennyiben repülővel viszi a kurier a kiskutyát Önnek, kizárólag a kabinban, folyamatos felügyelet alatt küldünk kutyát! Nem szállítunk kargóban, a raktérben! Az Európán belüli szállítások általában autóval történnek.

Egészségügyi garancia

Természetesen a kutya egészségéért és épségéért garantálunk! Az utazás előtt az orvosi átvizsgálástól kezdve a hatósági állatorvosi szállítási engedélyen keresztül minden dokumentum, ahogy az oltási könyv és az utazáshoz szükséges oltások, útlevél is rendelkezésre áll!

Egyedi megoldások

A helyszínek individuálisak, különböznek, így minden részletet tisztázunk és megbeszélünk Önnel. Mindez szerződésbe foglalva garantálja az Ön és a kicsi biztonságát! Amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal. Miénk a tisztelet, és állunk rendelkezésére.

Tisztelettel:
Andrei & Edit Jagica

NÁLUNK
Ön is megtalálhatja kiskedvencét

Aranyos Yorki és Pomeráni kiskutyusaink várják új gazdájukat!

Tekintse meg kennelünk kínálatát!

” A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál!
A vásárlással nem csupán egy kutyát kapsz, hanem feltétel nélküli szeretetet is.

Amikor a szemébe nézel, látod hogy a szeretete őszintén árad belőle, és számára nincs semmi értékesebb nálad. „

Kérdezzen tőlünk bátran!
Keressen minket bizalommal!
Örömmel állunk rendelkezésére, hogy minden kérdésére választ adjunk.

Kérjen ajánlatot!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!